Utställning i Danmark!

Vi hade bestämt oss för att inte ställa i Danmark av olika anledningar. Jag (Jenny) blev väldigt besviken, det var dessutom jag som tagit beslutet att inte åka... Vem vill missa chansen att ställa i Danmark och ha möjlighet att få titeln Nordisk och Dansk Vinnare på sin vackra hund?

Så när jag hörde att Renata Johansson på Working Mates Kennel skulle åka och ville ta med sig Junior så tog jag chansen direkt! Snälla Renata gick även med på att ta med sig Gizmo!

Kruxet är att mamma åker ner med hundarna en vecka innan då Junior ska göra sitt MH. Jag blir utan min Slickobert men jag tänker mer på stackars Renata som ska ta hand om våra vildbasar i över en vecka ;)

Vi hoppas på det bästa och att alla hundarna får fina resultat. Det är en tvådagars utställning med Nordisk Vinnare ena dagen och Dansk den andra. Såååå spännande!

I december åker vi ner till Stora Stockholm och ställer, då är det Svensk Vinnare som gäller,

Det här med uställning har jag verkligen tagit till mig till hjärtat, jag som vägrade följa med på utställningar för det var så tråååkigt! Men nu när jag lär mig mer och mer så är det ju jättespännande! Och vilken bra träning för hundarna sen! Innan detta år är slut har både Gizmo och Junior varit i Danmark och Norge, tycker jag är lite häftigt!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-